Rust en gezellig in Centrum Norg...

De camping op deze unieke locatie is een uitermate geschikte uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers, dit laatste zowel recreatief als sportief. De directe omgeving biedt veel mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld heerlijk mountainbiken . Voor andere faciliteiten en de omgeving verwijzen wij u naar de menu structuur van deze website. De sfeervolle camping met circa. 20 plaatsen, kenmerkt zich verder door haar gezellige eenvoud, u zult geen speeltuin en zwembad bij ons vinden, deze voorzieningen liggen allemaal op loopafstand van de camping. De kampeerplaatsen zijn ruim en we beschikken over een keurige grasmat en een splinternieuw verwarmd sanitairgebouw in de stijl van een Drentse Kapschuur.

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
9,1
7,4
7,0
8,6
8,1

7,9

4 beoordelingen

camping norg kamperen

Kamperen in Norg

Vrij gelegen in het centrum van het Norg

Op onze rustige gemoedelijke camping zult u een keurig onderhouden grasveld aantreffen met voldoende ruimte voor uw tent, caravan of camper.

Lees meer

camping norg stacaravan huren

Stacaravan huren

Voor 4 tot 6 personen

Door een stacaravan te huren geniet je van alle voordelen van een verblijf op onze vriendelijke, kleinschalige en gezellige camping, met alle comfort van een stacaravan.

Lees meer

camping norg appartement huren

Appartement huren

Verblijven met maximaal comfort

Onze geheel nieuwe appartementen midden in het sfeervolle en authentieke Norg, voorzien van alle gemakken! Keuze uit 2 luxe appartementen voorzien van alle gemakken.

Lees meer