Huur een Bed & Breakfast kamer bij ons

Informatie

Huur een nieuw en luxe Bed & Breakfast kamer bij Camping het Centrum in Norg. De luxe B&B kamer genaamd Oma's Kamer, waarin veel historie uit de oude boerderij bewaard is gebleven, is geschikt voor tot max. 4 personen. Met twee los te plaatsen bijzet bedden is eventueel zelfs 6 personen mogelijk. Deze kamer/appartement beschikt over een ruime badkamer en een keuken. Vanaf 3 personen krijgt u de beschikking over een extra kamer, gesitueerd in de Oude Paardenstal. De kamer heeft verder een 32 inch LCD kleurentelevisie incl kabeltelevisie, 2 relaxstoelen, een extra groot en lang AUPING bed (160x210cm), een eettafel voor 4-6 personen, een kledingkast en een keuken incl afzuigkap, vaatwasser en spoelbak,koken is beperkt toegestaan.

En heeft u geen zin om zelf een ontbijt klaar te maken? Laat u dan verrassen door ons Drents ontbijt. 

Reserveringen kunt u per telefoon en/of email aan ons doorgeven. Ook is het mogelijk om te reserveren via www.booking.com 

 

Camping Norg Kamperen10

Kamperen in Norg

Vrij gelegen in het centrum van het Norg

Op onze rustige gemoedelijke camping zult u een keurig onderhouden grasveld aantreffen met voldoende ruimte voor uw tent, caravan of camper.

Lees meer

Home - Mobile Home / Chalet huren

stacaravan nieuw site

Huren Mobile Home / Chalet

Voor 4 personen

Door een mobile home / chalet te huren geniet je van alle voordelen van een verblijf op onze vriendelijke, kleinschalige en gezellige camping, met alle comfort van een mobile home / chalet.

Lees meer

appt voorzijdezijaanzicht

Appartement huren (max. 4 pers.)

Verblijven met maximaal comfort

Onze geheel nieuw appartement midden in het sfeervolle en authentieke Norg, voorzien van alle gemakken! Een luxe appartement voorzien van alle gemakken. 

Indien uw reisgezelschap uit meer dan 3 personen bestaat, krijgt u de beschikking over een extra 2e slaapkamer.

Lees meer