De historie van Camping het Centrum

De boerderij uit 1756; afgebeeld op een ansichtkaart

 

Meer dan 70 jaren lang heeft Jantje Zuidhof-Booiman op haar boerderij gasten welkom geheten. Ooit gestart met een eenvoudige jeugdherberg en later nam ze af en toe mensen in huis die het financieel wat minder hadden ("ik heb wel een kamertje over"). Later zo'n 65 jaar geleden startte ze met haar man een kleine camping op het erf. Veel geld was er niet en het werd dan ook eenvoudig maar gezellig ingericht. De campingjaren waren voor Jantje een belevenis, iedere gast werd persoonlijk verwelkomd en bijna alles was bij haar mogelijk. Als de gasten het maar naar de zin hadden.

Zelf zat ze vooraan tijdens de gezellige samenzang avonden en zong ze uit volle borst mee.

Ze heeft tot en met 2010 de camping nog zelfstandig gerund, maar een heupbreuk werd toch te veel. Sinds die tijd werd de camping gerund door een beheerders echtpaar die dit jaren met veel plezier hebben gedaan.

Vanaf 2014 is kleindochter Marijanne samen met haar man Kor, de kinderen Marije en Martijn de camping gaan voortzetten.

Er is een compleet nieuw verwarmd sanitair gebouw opgetrokken en vanaf oktober 2015 is de verbouwing gereed en heeft het gezin haar intrek genomen in de vernieuwde boerderij (oorspronkelijk uit 1756). De verbouwing is inmiddels nagenoeg afgerond, zie elders op deze site.

Vrijdag 14 maart 2014, is op 97 jarige leeftijd Jantje Zuidhof overleden.

 

camping norg platte grond

Camping Norg Kamperen10

Kamperen in Norg

Vrij gelegen in het centrum van het Norg

Op onze rustige gemoedelijke camping zult u een keurig onderhouden grasveld aantreffen met voldoende ruimte voor uw tent, caravan of camper.

Lees meer

stacaravan nieuw site

Huren Mobile Home / Chalet

Voor 4 tot 6 personen

Door een mobile home / chalet te huren geniet je van alle voordelen van een verblijf op onze vriendelijke, kleinschalige en gezellige camping, met alle comfort van een mobile home / chalet.

Lees meer

appt voorzijdezijaanzicht

Appartement huren (max. 4 pers.)

Verblijven met maximaal comfort

Onze geheel nieuw appartement midden in het sfeervolle en authentieke Norg, voorzien van alle gemakken! Een luxe appartement voorzien van alle gemakken. 

Indien uw reisgezelschap uit meer dan 3 personen bestaat, krijgt u de beschikking over een extra 2e slaapkamer.

Lees meer