Kamperen op Camping het Centrum

Op onze rustige gemoedelijke camping zult u een keurig onderhouden en grotendeels gedraineerd grasveld aantreffen met voldoende ruimte voor uw tent, caravan of camper. Onze kampeerplaatsen zijn tussen de 70 en 110 vierkante meter groot en bieden naast de gezelligheid tevens voldoende privacy. Uw auto kunt u tevens op de kampeerplek parkeren. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit (>10 Ampère).

Deze unieke locatie maakt het u mogelijk om midden in het Centrum van het Esdorp Norg, op een rustige plaats te kamperen en toch te kunnen genieten van alles van het dorp u te bieden heeft. Alles ligt op loopafstand van onze camping.

Ons verwarmd sanitair gebouw is voor een mini camping Luxe te noemen. We zijn blij te horen dat onze gasten deze nieuwe voorzieningen erg waarderen. Aan de buitenzijde van het sanitairgebouw bevinden zich de afwasplaatsen en een stortplaats voor het legen van het chemisch toilet.

Ook campers zijn bij ons van harte welkom en zullen gebruik maken van een reguliere kampeerplaats inclusief alle voorzieningen.

Uw eventuele bezoek heeft bij ons gratis toegang (wel even melden). Indien uw bezoek blijft overnachten zijn hier wel kosten aan verbonden, zie het tarieven overzicht. Tevens zijn huisdieren bij ons welkom mits aangelijnd en niet meer dan 2 per kampeerplaats.

Tevens beschikken wij over een professioneel WIFI netwerk met een maximaal bereik over de gehele camping.

Reserveer nu