LAATSTE NIEUWS

9-6-2020

Vandaag kregen we het positieve bericht dat per 15 juni de sanitairgebouwen weer open mogen! Ook wij hebben de nodige voorzorgsmaatregelen op orde en per 15 juni kunt u weer gebruik maken van al onze sanitairvoorzieningen!

11-05-2020

Naar aanleiding van de nieuwe CORONA maatregelen, is ons toiletgebouw tot 1 juli gesloten. Wij hebben tot die tijd alleen ruimte voor campers en caravans die zelfvoorzienend zijn. Ons Chalet en B&B zijn gewoon geopend. Wij verzoeken u voor het reserveren na 1 juli tijdig contact met ons op te nemen ivm het groeiende aantal reserveringen en de dan nog geldende Corona beperkingen. Wij volgen de raadgevingen opgelegd vanuit het RIVM.

We zullen onze gasten bij aankomst informeren over de geldende regels op onze camping en de wederzijdse verantwoordelijkheden ten aanzien van de CORONA bestrijding.

Ook met PIN betalen!

(alleen voor bedragen boven Euro 70,=)

 

Camping Norg Kamperen10

Kamperen in Norg

Vrij gelegen in het centrum van het Norg

Op onze rustige gemoedelijke camping zult u een keurig onderhouden grasveld aantreffen met voldoende ruimte voor uw tent, caravan of camper.

Lees meer

stacaravan nieuw site

Huren Mobile Home / Chalet

Voor 4 tot 6 personen

Door een mobile home / chalet te huren geniet je van alle voordelen van een verblijf op onze vriendelijke, kleinschalige en gezellige camping, met alle comfort van een mobile home / chalet.

Lees meer

appt voorzijdezijaanzicht

Appartement huren (max. 4 pers.)

Verblijven met maximaal comfort

Onze geheel nieuw appartement midden in het sfeervolle en authentieke Norg, voorzien van alle gemakken! Een luxe appartement voorzien van alle gemakken. 

Indien uw reisgezelschap uit meer dan 3 personen bestaat, krijgt u de beschikking over een extra 2e slaapkamer.

Lees meer